Kumppanuus – avain menestykseen

Miksi kumppaniksi ja miten kumppanuus toimii?

Kumppanuuksien rakentaminen on yhä tärkeämpää. Pyritään kohti yhteistä päämäärää, jossa asioita tehdään yhteisesti suunnitellen fiksummin ja tehokkaammin, kaikkien hyödyksi. Toimivat kumppaniverkostot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kaikkien osapuolten toimintojen kehittämiseen.

1. Kumppanuussopimuksen hyödyt

Yrityksen ja Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n  kumppanuus luo mahdollisuuden viestiä jäsenillemme ja osallistua tai järjestää verkostoitumistapahtumia sekä kohdentaa näkyvyyttä tehostetusti. Kumppanina kuulet verkostomme ajankohtaisimmat uutiset ja kumppanit pääsevät verkostoitumaan jäseniimme esimerkiksi tapahtumien kautta.

1. Kumppanuussopimus

Kumppanuusmallin pohjana on kumppanuussopimus, jossa yritys ja Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry. sitoutuvat pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

2. Suunnitelma

Sopimusta täydennetään vuosittain ja määritetään tulevan vuoden yhteistyön tavoitteet sekä keinot tavoitteisiin pääsyyn.

3. Yhteistyö ja toimeksiannot

Vuoden aikana yhteistyö etenee niin että suunnitelman mukaisesti.

4. Palautekeskustelu ja arviointi

Yhteistyön onnistumista arvioidaan palautekeskustelulla, jossa käydään läpi tavoitteet ja toteutus. Arviointikeskustelun pohjalta muokataan seuraavan vuoden vuosisuunnitelma.

Ryhdy kumppaniksemme!