Tunnustus hyvästä hallitustyöstä - Tamminen Nuija

Tunnustus hyvästä hallitustyöstä

Hallituspartnereiden yksi toiminnan tarkoitus on jakaa huomionosoituksia hyvästä hallitustyöstä. Tällainen huomionosoitus on Tamminen Nuija –palkinto, joka myönnetään sellaiselle PK-yritykselle, joka on hyvän hallitustyöskentelyn avulla saanut merkittävää arvonnousua yritykselle, eli yritys on ollut menestyksekäs avautumalla ulkopuolisille hallitusjäsenille ja toteuttamalla hyvää hallitustyötä. Palkinto voidaan antaa myös henkilölle erityisen ansiokkaasta työstä hallitustyön kehittämisessä tai ansiokkaasta tutkimustyöstä hallitustyön piirissä.

Me Pohjois-Suomen Hallituspartnerit kannustamme alueemme pk-yrityksiä menestymään yhteistyössä riippumattomien hallitusjäsenten kanssa. Palkitsemme joka vuosi Tamminen Nuija -palkinnolla yhden alueemme pk-yrityksen, joka on menestynyt avaamalla hallituksensa ovet riippumattomille jäsenille.

Ensimmäinen Tamminen Nuija jaettiin vuonna 2013. Voittajayritysten menestystarinat ovat hyvin erilaisia, mutta niitä kaikkia yhdistää hyvän hallitustyön ja riippumattomien hallitusjäsenten merkitys saavutuksissa.

Aikaisempina vuosina Tammisen Nuijan ovat saaneet:

2022 Welado Oy

2021 Efficient Network Partner Oy

2020 Oulun Kärpät Oy

2019 Temotek Oy

2018 Lapland Hotels Oy

2017 Proventia Group Oy

2016 Admescope Oy

2015 Meka Pro Oy

2014 Coronaria Hoitoketju Oy

2013 iLOQ Oy