Onko tiedossasi pk-yritys, joka on hyvän hallitustyöskentelyn avulla nostanut merkittävästi yrityksen arvoa?

Keräämme jälleen Tammisen Nuijan ehdokkaita seuraavaksi Tammisen Nuija -palkinnon saajaksi. Perinteikästä palkintoa on jaettu jo vuodesta 2013 ja palkinnolla on nostettu esiin Pohjois-Suomalaisia yrityksiä, jotka ovat hyvällä hallitustyölle nousseet menestykseen.

Jos tiedossasi on hyvä maineinen pohjoissuomalainen Pk-yritys täytä oheinen lomake, siltä osin kun sinulla on tietoja yrityksestä.  Ehdotusten pohjalta otamme yhteyttä yritykseen mahdollisten lisätietojen saamiseksi.

Tammisen Nuijan valinnassa käytetään kriteereitä, joissa yrityksen avautuminen ulkopuolisille hallituksen jäsenille ja hallitustyön tuloksellisuus ovat tunnistettavissa esimerkiksi hyvän kasvun, onnistuneen strategian, uudistumisen ja kansainvälistymisen aikaansaajaksi. Voittajan valitsee valintaraati, johon on vuosittain kutsuttu Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry kumppani yrityksiä.

Ilmoituslomake

Ilmoittamisaikaa on 16.4.2023 asti. Ehdotukset käsitellään luottamuksellisesti. Varmistathan osaltasi, että alueelta tulee hyviä ehdokkaita tämän vuoden ehdokashakuun!