Paula Ylisassi on nimitetty oululaisen Taitonetti Oy’n hallitukseen


Paula Ylisassi on nimitetty oululaisen käytettyjen tietokoneiden myyntiin erikoistuneen yrityksen Taitonetti Oy’n hallitukseen 1.6.2020 alkaen.

Paula Ylisassi (KTM) on toiminut mm. liiketoiminnan, markkinoinnin ja tuotekehityksen johto- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla, esimerkiksi peli-, elintarvike- ja finanssialalla. Tällä hetkellä Paula toimii tuotejohtamisen asiantuntijana OPlla, valmentaa, mentoroi ja tekee puhujakeikkoja sekä pyörittää Future Proof Leadership -verkostoa Oulun alueella yhdessä kahden muun perustajajäsenen kanssa.

Taitonetti Oy on oululainen käytettyjen tietokoneiden myyntiin erikoistunut yritys. Taitonetin tuotteet ovat leasing-käytöstä poistuneita yritystietokoneita. Taitonetillä on kivijalkamyymälä Oulussa sekä verkkokauppa Taitonetti.fi Suomessa ja bytdator.se-verkkokauppa Ruotsissa. Taitonetti jatkoi vuonna 2019 n. 30 000 IT laitteen elinkaarta ja työllistää tällä hetkellä 26 vakituista työntekijää. Tavoitteena on kasvaa edelleen kansainvälisillä markkinoilla. Toukokuussa 2020 pääomasijoitusyhtiö Nordic Option tuli Taitonetti Oy:n vähemmistöosakkaaksi tukemaan yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä.