Pentti Hämeenaho Oy:n hallitukseen on valittu Jaana Kokko


Pentti Hämeenaho Oy on raahelainen tehdaskonepalvelua, sivutuotekäsittelyä sekä maarakennusurakointia ja kiviainesta tuottava yritys. Yritys toimii valtakunnallisesti, mutta päätoimipaikka on Raahessa. Pentti Hämeenaho Oy on perustettu 1977 ja tarjoaa työpaikan noin 200 työntekijälle, toimihenkilölle ja aliurakoitsijalle. Koneurakoinnin ja infrarakentamisen palvelutalo Pentti Hämeenaho Oy on hallitukseen on valittu uudeksi jäseneksi Jaana Kokko. Jaana Kokolla on yli 20 […]

Pentti Hämeenaho Oy on raahelainen tehdaskonepalvelua, sivutuotekäsittelyä sekä maarakennusurakointia ja kiviainesta tuottava yritys.

Yritys toimii valtakunnallisesti, mutta päätoimipaikka on Raahessa. Pentti Hämeenaho Oy on perustettu 1977 ja tarjoaa työpaikan noin 200 työntekijälle, toimihenkilölle ja aliurakoitsijalle.

Koneurakoinnin ja infrarakentamisen palvelutalo Pentti Hämeenaho Oy on hallitukseen on valittu uudeksi jäseneksi Jaana Kokko. Jaana Kokolla on yli 20 vuoden kokemus toimialalta useassa eri roolissa. Tällä hetkellä Jaana Kokko toimii hallitusammattilaisena.