Alutec Oy’n hallitukseen on valittu Johan Granholm


Vuonna 1979 perustettu ylivieskalainen perheyritys Alutec Oy on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen. Yhtiö työllistää n.110 henkilöä ja liikevaihto v. 2021 oli 21,4 M€. Yhtiö on kannattavasti kasvava ja tunnetusti hyviä toimintatapoja ja hyviä arvoja omaava yhtiö. Asiakkaita ovat pääasiassa suuret ja keskisuuret rakennusliikkeet, sekä omat verkostossa toimivat jälleenmyyjät. Urakoinnin päämarkkina-alueet ovat pääkaupunkiseutu, Tampereen, Oulun ja […]

Vuonna 1979 perustettu ylivieskalainen perheyritys Alutec Oy on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen.

Yhtiö työllistää n.110 henkilöä ja liikevaihto v. 2021 oli 21,4 M€. Yhtiö on kannattavasti kasvava ja tunnetusti hyviä toimintatapoja ja hyviä arvoja omaava yhtiö.

Asiakkaita ovat pääasiassa suuret ja keskisuuret rakennusliikkeet, sekä omat verkostossa toimivat jälleenmyyjät. Urakoinnin päämarkkina-alueet ovat pääkaupunkiseutu, Tampereen, Oulun ja Jyväskylän alue. Jälleenmyyntiverkostossa toimii noin 30 jälleenmyyjää Suomen alueella. Jälleenmyyjiä on myös ulkomailla Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Ylivieskan tuotannon lisäksi omia toimistoja on Vantaalla, Oulussa ja Nokialla.

Johan Granholm on toiminut valmistavan teollisuuden ja kansainvälisten liiketoimintojen palveluksessa. Hän on Tanskan Kuningaskunnan Kunniakonsuli, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella.