Henry Paasikivi on valittu Teknocomp Oy’n hallituksen neuvonantajaksi.


TeknoComp Oy valmistaa mekaanisia tarkkuuskomponentteja yrityksille, jotka ovat johtavia lääketieteellisten laitteiden, optisten mittausjärjestelmien, puolustusjärjestelmien ja automaatiojärjestelmien valmistajia. Yritys keskittyy monimutkaisten 3D-osien valmistukseen nopealla toimituksella kilpailukykyisellä kustannusrakenteella. Osat valmistetaan nopealla koneistussorvauksella ja jyrsinnällä. Yrityksen toimipaikka on Ruukissa. Henry Paasikivi on hallitusammattilainen ja yritysjohtaja, jolla on pitkä ja laaja kokemus yritysten ja liiketoimintojen johtamisesta ja uudistamisesta kansainvälisessä […]

TeknoComp Oy valmistaa mekaanisia tarkkuuskomponentteja yrityksille, jotka ovat johtavia lääketieteellisten laitteiden, optisten mittausjärjestelmien, puolustusjärjestelmien ja automaatiojärjestelmien valmistajia.

Yritys keskittyy monimutkaisten 3D-osien valmistukseen nopealla toimituksella kilpailukykyisellä kustannusrakenteella. Osat valmistetaan nopealla koneistussorvauksella ja jyrsinnällä. Yrityksen toimipaikka on Ruukissa.

Henry Paasikivi on hallitusammattilainen ja yritysjohtaja, jolla on pitkä ja laaja kokemus yritysten ja liiketoimintojen johtamisesta ja uudistamisesta kansainvälisessä ympäristössä. Hänellä on merkittävä kokemus kansainvälisen aseteollisuuden toiminnoista.