Elecster Oyj:n hallitukseen on valittu Tero Ylinenpää


Elecster Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi päätuotteenaan UHT- (Ultra High Temperature) eli iskukuumennetun maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja ja niihin liittyviä pakkausmateriaaleja maailmanlaajuisesti. Tero Ylinenpää on valittu Elecster Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.4.2024 yhtiön hallitukseen. Tero Ylinenpäällä on pitkä ja monipuolinen ura takana Lappset Group Oy:n eri johtotehtävissä, josta viimeiset 10 vuotta toimitusjohtajana. […]

Elecster Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi päätuotteenaan UHT- (Ultra High Temperature) eli iskukuumennetun maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja ja niihin liittyviä pakkausmateriaaleja maailmanlaajuisesti.

Tero Ylinenpää on valittu Elecster Oyj:n varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.4.2024 yhtiön hallitukseen. Tero Ylinenpäällä on pitkä ja monipuolinen ura takana Lappset Group Oy:n eri johtotehtävissä, josta viimeiset 10 vuotta toimitusjohtajana. Hallitustehtävät tulivat tutuiksi jo Lappset uran aikana. Seuraavat 12-15 vuotta hän suunnittelee toimivansa päätoimisena hallitusammattilaisena.