Teollisten nosturien maahantuoja ja huoltoliiketoimintaa tekevä KP- ServicePartner Oy on valinnut Tero Ylinenpään neuvonantajaksi


Siilinjärvellä kotipaikkaansa pitävä KP-ServicePartner tuo Suomeen ABUS teollisuusnostureita ja STAHL erikoisnostureita sekä tarjoaa nostureiden elinkaari- ja huoltopalveluita, nosturitarkastuksia sekä teollisuuden kunnossapitopalveluita. Yhtiö on valinnut Tero Ylinenpään yhtiön Advisoriksi. Tero Ylinenpäällä on pitkä ura takana Lappset Group Oy:n eri johtotehtävissä, josta viimeiset 10 vuotta toimitusjohtajana. Vuoden 2024 alusta hän siirtyi hallitusammattilaiseksi.

Siilinjärvellä kotipaikkaansa pitävä KP-ServicePartner tuo Suomeen ABUS teollisuusnostureita ja STAHL erikoisnostureita sekä tarjoaa nostureiden elinkaari- ja huoltopalveluita, nosturitarkastuksia sekä teollisuuden kunnossapitopalveluita. Yhtiö on valinnut Tero Ylinenpään yhtiön Advisoriksi.

Tero Ylinenpäällä on pitkä ura takana Lappset Group Oy:n eri johtotehtävissä, josta viimeiset 10 vuotta toimitusjohtajana. Vuoden 2024 alusta hän siirtyi hallitusammattilaiseksi.