Ane Ahnger Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden toiminnanjohtajaksi


Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry on valtakunnallisen hallituspartneriverkoston Pohjois-Suomen jäsen. Työskentelemme pohjoisen alueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn vahvistamiseksi erityisesti pk-yritysten hallitustyöskentelyä kehittämällä. Yhdistyksessämme on jäseninä noin 150 hallitusammattilaista.

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen Ane Ahngerin, joka aloittaa tehtävässään 15. marraskuuta.

”Ane Ahnger on kokenut ammattilainen, jonka monipuolinen liiketoiminta- ja hallitustyöosaaminen tukee mainiosti Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden kehityspolkua. Hän on myös avoin ja dynaaminen persoona sekä kokenut verkostoituja, joten Ahnger on juuri oikea henkilö jatkamaan toiminnanjohtaja Jorma Hanhimäen ansiokkaasti viitoittamaa tietä”, toteaa Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n hallituksen puheenjohtaja Jari Laakso.

Kokkolassa syntyneellä Ahngerilla on prosessitekniikan diplomi-insinöörin tutkinnon lisäksi kouluttautumisjaksoja ulkomailla ja kotimaassa. Hänellä on elinkeinoelämän pitkä kokemustausta ja toiminut aikaisemmin laaja-alaisesti kansainvälisissä teknologiateollisuuden johtotehtävissä. Liiketointakokemusta on kertynyt sekä suurista että pienistä yrityksistä. Hän on myös toiminut useassa tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa strategian ja johtamisen valmentajana.

Ane Ahnger asettaa nyt kokemuksensa, osaamisensa ja verkostonsa Pohjois-Suomen Hallituspartnereiden käyttöön. Samalla hän kokee, että tekemisessä on tärkeätä ylläpitää uuden oppimisen osuus jatkuvasti.

”Toimin tehtävässäni yhdistyksen ja jäsenten hyväksi ja koen, että minulla on paljon annettavaa toiminnan sisällöllisen kehittämisen lisäksi myös, kun tarvitaan vahvistusta hallitusammattilaisten valtakunnallisessa verkostossa”, korostaa Ahnger.

Laaja hallitusammattilaisten verkosto

Tampereella vuonna 2003 perustettu Hallituspartnerit ry on valtakunnallinen hallitusammattilaisten verkosto, jossa on kymmenen alueellista Hallituspartnereiden järjestöä ja jäsenenä noin 600 kokenutta elinkeinoelämän osaajaa.

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit perustettiin 2010 ja se on yhdeksässä vuodessa kasvanut verkoston suurimmaksi yhteisöksi 146 jäsenellään. Jäsenet tekevät yli 400 yrityksessä hallitustyötä ja omalta osaltaan auttavat pohjoissuomalaisia yrityksiä menestymään.

”Pohjois-Suomen Hallituspartnerit on koko toimintansa aikana toiminut edelläkävijänä ja esimerkillisesti Hallituspartnerit-verkostossa. Olen ollut jäsenenä perustamisesta lähtien”, toteaa Ahnger.

Lisätietoja:

Jari Laakso, puheenjohtaja
Puh. 0400 587 253
Email: jari(at)valleybros.fi

Ane Ahnger, toiminnanjohtaja 15.11.2019 alkaen
Puh. 040 556 11 30
Email: ane.ahnger(at)mconpartners.com