Tapio Rekinen on valittu energia-alan asiantuntijayhtiö Suomen Energianeuvonta Oyj’n hallitukseen.


Alavieskalais-vaasalainen Suomen Energianeuvonta Oyj toimii sähkön myyjistä riippumattomana asiantuntijatalona ja hankkii vähittäismarkkinoilla yritys- ja yhteisöasiakkaille edullisempaa sähköä asiantuntemuksen ja palveluohjelmiston avulla. Yhtiöllä on osakkaina, yrityksiä ja sijoittajia noin 200. Kokoontunut yhtiökokous valitsi Tapio Rekisen hallituksen uudeksi riippumattomaksi jäseneksi. 

Tapio Rekinen on valittu energia-alan asiantuntijayhtiö Suomen Energianeuvonta Oyj’n hallitukseen.

Nyt yhtiössä tähdätään kansainvälisille markkinoille. Tavoitteena on lanseerata palveluja ja tuoteratkaisuja uusille markkinoille ja luoda verkostoa kannattavan kasvustrategian mukaisesti. Markkinoilta haetaan yhteyksiä kumppaneihin, joilla on halua ja kykyä viedä palveluja ja ratkaisuja kohdemarkkinoille.

Tapio Rekisellä on yli 25 vuoden kansainvälinen kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kasvattamisesta kaikilla mantereilla. Hän on toiminut eri teollisuusaloilla pääasiassa energia-alan pitkäaikaisten palvelusopimuksien parissa, kansainvälisessä strategiatyössä ja niiden toteutuksessa sekä myynnin johtamisessa ja uusien liiketoimintamallien luomisessa. Nykyään hän toimii hallitusammattilaisena ja oman yrityksensä kautta yritysjohdon konsulttina.