Vuosikokous 19.4.2021: Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry’n hallitus uusiutui puolella.


Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry’n vuosikokous valitsi vuoden 2021 hallituksen. Jari Laakso jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen kahdeksasta jäsenestä ovat uusia neljä jäsentä.

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry’n puheenjohtajana jatkaa Jari Laakso. Hallitukseen vanhoina jäsenistä valittiin jatkamaan Riitta Schroderus, Jorma Kivelä ja Anssi Puutio ja uusina jäseninä valittiin Annukka Lantto, Aino-Mari Kiianmies, Petri Runtti ja Paula Ylisassi. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa Annukka Lantto valittiin varapuheenjohtajaksi. Erovuorossa olivat Sanna Leppänen, Eero Vallström, Päivi Pitkänen ja Kauko Väinämö.

Huomioitavaa vuoden 2021 hallituksen kokoonpanosta on, että sukupuolijakauma on tasapainossa.

Esittelyssä hallituksen uudet jäsenet:

Annukka Lantto on koulutukseltaan KTM Helsingin Kauppakorkeakoulusta. Hän opiskelee Itä-Suomen yliopistossa liikuntalääketieteitä sivuaineena ravitsemustiede ja urheiluravitsemus. Tällä hetkellä hän toimii yrittäjänä perheyritys Antell-konsernissa ja Kuusiniemi Palvelut Oy:ssä. Lisäksi hänellä on useita hallitus- ja hallintoneuvostotehtäviä mm. Oulun Diakonissalaitoksen säätiössä.

 

 

 

 

 

 

Aino-Mari Kiianmies (KTM, OTM, YTM) on fiksun johtamisen visionääri ja puolestapuhuja. Hänen tekeillä oleva väitöstutkimuksensa käsittelee tulevaisuuden johtajuutta. Hän toimii tällä hetkellä mm. Naisjuristit ry:n hallituksen puheenjohtajana, European Women Lawyers Associationin Suomen edustajana sekä Future Boardin hallituksen jäsenenä.

 

 

 

 

 

 

Petri Runtti on koulutukseltaan KTM ja toimii tällä hetkellä Toimitusjohtajakoulu Oy:ssä strategisen johtamisen ja kasvun ja kokonaisvaltaisen kehittämisen asiantuntijana. Petri tähtää tarkasti maaliin. Maailmanmestaruuskisoissa ansioitunut urheilija siirtää kilpa-ampujan ajatusmallit sujuvasti asiakkaiden tulevaisuustyöhön ja sparraa asiakasta tunnistamaan maalin riittävän tarkasti ja auttaa rakentamaan tavoitteeseen johdattavan reitin.

 

 

 

 

 

Paula Ylisassi on koulutukseltaan KTM ja on toiminut liiketoiminnan, markkinoinnin ja tuotekehityksen johto- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla, mm. peli-, elintarvike- ja finanssialalla. Tällä hetkellä Paula ajaa ketterää transformaatiota OP:lla, valmentaa ja vahvistaa tulevaisuuden johtajuutta ja toimii hallituksen jäsenenä oululaisessa kasvuyrityksessä.

 

 

 

 

 

Hallituksen puheenjohtaja toivottaa uudet jäsenet tervetulleeksi ja kiittää edellistä hallitusta hyvästä työstä. ’Työ on ollut tavoitteellista ja tuloksellista’, toteaa Jari Laakso.